2012. dec. 3.

Marburg dekor tapéta

 Marburg tapétát Németországban gyártják, a kínálat bőséges, a tapéták minősége egyedülálló. Nappalinak, hálószobának különleges, egyedi megjelenést biztosít. Egy jól megválasztott Marburg dekor tapéta varázslatos érzetet kelt bennünk.

Marburg wallcoverings in livingroom.
Nagy mintás Marburg tapéta nappaliban.

 Amikor közlekedünk a lakótérben, nappaliban, hálószobában, különböző helyzetekből más-más színt látunk a dekortapétából, ami fénnyel kombinálva változik, így igazán dekoratívvá varázsoljuk a környezetünket. A mindennapi élet, rohanás elvonja a figyelmet a dekor falfelületről, így nem nézzük folyton a falat, csak egyszerűen érezzük az általa keltett hatást. Nehezen tudjuk megmagyarázni, miért vagyunk feldobódva, miért érezzük magunkat máshogy, mint előtte, de ez nagyrészt a Marburg tapétának köszönhető, ennek a dekor felületnek.

Dekor tapéta.
Marburg tapéta oldalirányú fényben.

 Más dekor tapéták (Vision tapéta...) is széles választékot nyújtanak, így ha ezeket összevetjük, ma már bőséges a kínálat. Ezért érezzük, hogy a tapétaválasztás nehéz döntés.
 Jellemzően a hölgyek (tisztelet a kivételnek) választják ki a tapétát, a férfiak pedig nem értik, hogy miért nem tudja eldönteni a párjuk. Amikor a tapéta kiválasztásán túl vagyunk, jöhet a ragasztás...

Tapétázandó felület hálóban.
Marburg tapéta ragasztás előtt, és után hálószobában.                                       

 A Marburg tapéta ragasztását bízzuk mesterre, szakemberre. Az, akinek nagyobb a tapasztalata dekor tapéták ragasztásában, valószinűleg hiba nélkül végzi el a dekor tapéta telepítését. Később, amikor a tapétázó mester felhelyezte a dekor tapétát a falra, a férfiak arra jönnek rá, hogy a párjuknak kifinomult ízlésük van, és megérte a válogatásra szánt időt.

Marburg dekor tapéta.
Marburg tapéta közelről.

 Ilyen dekor tapétákat találhatunk több tapéta centrumban, pl.Design tapéta szaküzlet...
A Marburg tapéták hivatalos weboldala  itt található: www.marburg.com .

Dekor tapéta gardróbban.
Marburg tapéta gardróbban.

2 megjegyzés: